Rådgivning

Vi vurderer aldrig samme ejendom for både sælger og køber, medmindre parterne er enige herom.

​Rådgivning af bygherrer

KRAFTMAN A/S tilbyder bygherrerådgivning til både private bygherrer og virksomhedsledere, der går i byggetanker eller allerede har påbegyndt et byggeri.

Med høje krav til det håndværksfaglige laver vi bygherrerådgivning om dele eller hele byggeriet. Vi fører også tilsyn med byggeri og byggepladser på konsulentbasis.

Rådgivning af husejer, køber og sælger

Også private husejere nyder godt af vores rådgivning. Vi tilbyder sælgere et hustjek, hvor vi gennemgår og vurderer huset med henblik på reparationer etc., der kan højne salgsværdien.

Købere kan hos os bestille et ”før købet-besøg” for vurdering af forestående vedligeholdelses­arbejder og evt. udbedring af mangler noteret på tilstandsrapporten.

Bygherrerådgiverens rolle er som bygherrens nærmeste partner at varetage bygherrens interesser hele vejen fra formuleringen af de første behovsovervejelser til der står et færdigt, velfungerende og drift optimeret byggeri.

Ved større sager henviser vi altid til egnens bedste rådgiver inden for ingeniør eller arkitektbranchen, og eller tekniske installationer

Få et uforpligtende tilbud fra dit lokale tømrerfirma

Hvad koster en tømrer i timen? Priserne varierer naturligvis alt efter omfanget af den ønskede opgave. Kontakt din lokale tømrermester og snedkermester for at drøfte muligheder og priser. Vores snedker- og tømrerværksted råder over en moderne maskinpark, og vores 25 medarbejdere er klar til at føre dine ønsker ud i livet.

Kontakt os

SENESTE NYHEDER

6 udsigts-lejligheder på vej

Kraftman har 6 flotte og lyse udsigts-lejligheder på vej, se...

Læs mere

Vi vinder Skærbæk Skole

​Kraftman har nu også vundet Skærbæk Skole. Det er vores...

Læs mere

Horup Plejehjem

Et nyt privat plejecenter skyder op midt i Aabenraa. Kraftman...

Læs mere
Se alle

Tømrer med ekspertise indenfor både små og store opgaver

Vi leder byggeprojekter og rådgiver virksomheder, den offentlige sektor og private borgere i hele Sønderjylland. Vi har egne tømrere og snedkere, og ved større sager samarbejder vores tømrerfirma med håndplukkede entreprenører, som sikrer dig et godt produkt.

Vi er et moderne tømrerfirma, og vi udfører alt fra mindre opgaver for en enkelt tømrer til større opgaver med renovering af fredede bygninger samt totalentrepriser efter licitation.​​

Vi finder altid gode løsninger

Samtidig kan du få kompetent rådgivning af en erfaren tømrer eller snedker til små og store byggeprojekter samt reparationer og vedligeholdelse.

Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud med en god pris, hvis du kontakter os på tlf.: 74 62 20 60. Du kan også skrive til vores tømrerfirma på e-mail info@kraftman.dk. Vi finder altid gode løsninger, som gør vores kunders ønsker til virkelighed. Vi ser frem til at høre fra dig!​