Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

​Aut. ISOVER Isolatør

KRAFTMAN A/S er aut. ISOVER Isolatør og dermed underlagt Dansk isoleringskontrol

Isolering med Isover

KRAFTMAN A/S står for kvalitet. Derfor har vi fra starten valgt at isolere med Isover. Isover er har den egenskab at ingen anden mineraluld er så elastisk, formstabil og god til at genvinde sin egen oprindelige form som netop Isover. Det betyder en optimal isoleringsevne, da det netop er tykkelsen og tætheden på isoleringen, der er alt afgørende.

Kraftman a/s lægger stor vægt på miljøet, derfor er Isover en bæredygtig beslutning, da over 70% af materialet er lavet af genbrugsglas.

Spar penge

Efterisolering både luner og sparer penge. Stort set alle bygninger ældre end 15 år kan efterisoleres med store besparelser til følge.

Tilbagebetalingstiden i forhold til investeringen, svinger i forhold til det nuværende lag af isolering og opvarmningskilde.

Loft

  • Isover Loftsgranulat kan indblæses på de mest utilgængelige loftrum og nedsætte varmetabet gennem det uudnyttede loft.

Hulmur

  • Hulmur isoleres ved indblæsning af Isover.

Krybekælder

  • Kolde krybekældre kan isoleres ved opsætning af Isover i krybekælderens bjælkelag.


Etageadskillese

  • I adskillelser mellem en uopvarmet og en opvarmet etage kan Isover Hulrumsfyld indblæses i træbjælkelagets hulrum og isolere mod kulden fra den uopvarmede etage

Prøv spareberegner her​

​Seneste nyheder

02-01-2018
Gammel Flensborgvej 22
Ældre villa udstykkes og gårdhave huse på vej...
Læs hele nyheden
02-01-2018
Ramsherred 30, Aabenraa - Ny butik og lejligheder
Kraftman a/s udfører i hovedentreprise dette byggeri midt i gågaden
Læs hele nyheden
05-04-2017
KRAFTMAN VINDER DAMSGAARD
Indbudt licitation Aabenraa kommune, Kraftman er stolte over at vinde opgaven igen .- først lavede vi etape 01 - og nu vinder vi også etage 02​. Vi takker for tilliden
Læs hele nyheden
01-08-2016
Ribe Katedralskole- Ny stor Tømreropgave
Ole weile har tegnet den nye ombygning og nybyggeri i det historiske Ribe bycentrum
Læs hele nyheden
05-04-2016
COOP & TOPDANMARK samarbejde i Sønderjylland
TopDanmark - Kraftman kører som håndværkertaksator for Topdanmark og Danske forsikring.. COOP har valgt KRAFTMAN, som deres netværkshåndværker for servicering af deres butikker i Sønderjylland. Vi glæder os til samarbejdet.
Læs hele nyheden
05-04-2016
UC-SYD - AABENRAA NYE SKOLEBYGGERI
HOFFMANN - har valgt Kraftman a/s til at stå for den indvendige del af sygepleje og pædagog skole. Vi står for alle vægge, døre og vinduer samt lofter - en stor opgave som vi er meget stolte af
Læs hele nyheden

KRAFTMAN A/S er med et dynamisk team af professionelle håndværkere en stærk storaktør i den sønderjyske byggebranche. Fra vores centralt placeret base i Aabenraa dækker vi de meste områder af sønderjylland.

Om Kraftman A/S

Kraftman A/S

Vestvejen 167

6200 Aabenraa

​Tlf.: 7462 2060

Fax: 7462 2080

E-mail: info@kraftman.dk

​CVR: 30198158

VI ER ET STÆRKT TEAM I​ BYGGEBRANCHEN​​