Hvad kan vi gøre for dig?

KRAFTMAN A/S finder løsninger, der omsætter Dine ønsker, drømme og ideer til virkelighed.

Vi tilbyder hele pakken

Vores faglige højt kvalificerede Kraftmænd udfører alle typer af tømrer & snedkerarbejde. Vi kender egens førende underentreprenører inden for vvs og elarbejder og andre fag og kan derfor tilbyde den samlede pakke som også tit medfører byggeledelse.

Vi tilbyder blandt andet vores ekspertise i forbindelse med:

Energirenovering
Erhvervsbyggeri
Nybyggeri
Renovering
Hustjek
Forsikringsskader

Og meget meget mere….

Privat og erhverv

Vi bygger, renoverer, og vedligeholder for både private borgere, virksomheder og offentlige institutioner, og leder fag, hoved- og totalentrepriser på større byggeprojekter i hele Sønderjylland.
Her kan du se eksempler på arbejde udført i forbindelse med Boliger og Erhverv

Samarbejde

Vi bygger på samarbejde og forståelse. Vi ved nemlig at det bedste resultat kun opnås gennem samarbejde og gensidig respekt for hinanden og faggrupperne. Vi ligger ligeledes vægt på at vore KRAFTMÆND fungerer som et team der gavner vores kunder og samarbejdspartner.

Råd og vejledning

Gennem know how, erfaring og ekspertise er vi blevet eftertragtede rådgivere for bygherrer i alle spørgsmål vedrørende byggeprojekter, for huskøbere, forsikringer, sælgere og ejere, der vil være på forkant med vedligehold af deres bygninger. Læs mere om rådgivning 

Bestil et helt og aldeles uforpligtende tilbud på opgaven

Ring i dag på Tlf.: 7462 2060, skriv på mail til hs@kraftman.dk eller gør brug af vores kontaktformular

 

Få et uforpligtende tilbud fra dit lokale tømrerfirma

Hvad koster en tømrer i timen? Priserne varierer naturligvis alt efter omfanget af den ønskede opgave. Kontakt din lokale tømrermester og snedkermester for at drøfte muligheder og priser. Vores snedker- og tømrerværksted råder over en moderne maskinpark, og vores 25 medarbejdere er klar til at føre dine ønsker ud i livet.

Kontakt os

SENESTE NYHEDER

6 udsigts-lejligheder på vej

Kraftman har 6 flotte og lyse udsigts-lejligheder på vej, se...

Læs mere

Vi vinder Skærbæk Skole

​Kraftman har nu også vundet Skærbæk Skole. Det er vores...

Læs mere

Horup Plejehjem

Et nyt privat plejecenter skyder op midt i Aabenraa. Kraftman...

Læs mere
Se alle

Tømrer med ekspertise indenfor både små og store opgaver

Vi leder byggeprojekter og rådgiver virksomheder, den offentlige sektor og private borgere i hele Sønderjylland. Vi har egne tømrere og snedkere, og ved større sager samarbejder vores tømrerfirma med håndplukkede entreprenører, som sikrer dig et godt produkt.

Vi er et moderne tømrerfirma, og vi udfører alt fra mindre opgaver for en enkelt tømrer til større opgaver med renovering af fredede bygninger samt totalentrepriser efter licitation.​​

Vi finder altid gode løsninger

Samtidig kan du få kompetent rådgivning af en erfaren tømrer eller snedker til små og store byggeprojekter samt reparationer og vedligeholdelse.

Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud med en god pris, hvis du kontakter os på tlf.: 74 62 20 60. Du kan også skrive til vores tømrerfirma på e-mail info@kraftman.dk. Vi finder altid gode løsninger, som gør vores kunders ønsker til virkelighed. Vi ser frem til at høre fra dig!​