Erhvervsbyggeri

Erhvervsbyggeri i alle størrelser og til alle formål

Hos Kraftman A/S i Aabenraa nær Als i Sønderjylland laver vi alle former for erhvervsbyggeri, herunder forskellige former for boligbyggeri. Det kan være i alle størrelser og til alle formål. Vi varetager gerne erhvervsbyggeri som totalentreprise, hovedentreprise eller fagentreprise, men det kan også være partnering.

Alt fra renovering og udvidelser til helt nyt erhvervsbyggeri

Vi har ekspertise med en lang række erhvervsbyggeri såsom produktionsanlæg, domiciler, hoteller, lagerfaciliteter og boligejendomme. Det kan også være renovering, ombyggeri og udvidelser. Vi bygger over det meste af Sønderjylland, hvor vi samarbejder med egnens bedste beton- og anlægsentreprenører.

I forbindelse med erhvervsbyggeri har vi egen tegnestue og samarbejder endvidere med førende arkitekter. Dermed kan vi varetage alt fra plantegning, myndighedsbehandling og projektering til selve byggeriet og den afsluttende indflytning.

Vi laver også gerne erhvervsbyggeri i for eksempel hovedentrepriser, hvor vi ikke er involveret i tegnearbejde og oplæg til arkitektur.

Vi finder altid frem til en god løsning i samråd med vores kunder og samarbejdspartnere. Dertil kommer, at vi holder, hvad vi lover. Pligt og ordentlighed er et af vores kendetegn når det kommer til erhvervsbyggeri samt andre opgaver.

Kontakt os for at få et uforpligtende byggetilbud

Du er meget velkommen til at kontakte os for at høre mere om priser, og vi tager gerne en drøftelse om budget og kvadratmeterpris. Derpå kan vi udarbejde et oplæg og et uforpligtende tilbud på det ønskede erhvervsbyggeri.

Du kan ringe på telefon 74 62 20 60 for at høre mere. Du kan også sende en e-mail til os på hs@kraftman.dk. Vi ser frem til at høre fra dig!

Få et uforpligtende tilbud fra dit lokale tømrerfirma

Hvad koster en tømrer i timen? Priserne varierer naturligvis alt efter omfanget af den ønskede opgave. Kontakt din lokale tømrermester og snedkermester for at drøfte muligheder og priser. Vores snedker- og tømrerværksted råder over en moderne maskinpark, og vores 25 medarbejdere er klar til at føre dine ønsker ud i livet.

Kontakt os

SENESTE NYHEDER

6 udsigts-lejligheder på vej

Kraftman har 6 flotte og lyse udsigts-lejligheder på vej, se...

Læs mere

Vi vinder Skærbæk Skole

​Kraftman har nu også vundet Skærbæk Skole. Det er vores...

Læs mere

Horup Plejehjem

Et nyt privat plejecenter skyder op midt i Aabenraa. Kraftman...

Læs mere
Se alle

Tømrer med ekspertise indenfor både små og store opgaver

Vi leder byggeprojekter og rådgiver virksomheder, den offentlige sektor og private borgere i hele Sønderjylland. Vi har egne tømrere og snedkere, og ved større sager samarbejder vores tømrerfirma med håndplukkede entreprenører, som sikrer dig et godt produkt.

Vi er et moderne tømrerfirma, og vi udfører alt fra mindre opgaver for en enkelt tømrer til større opgaver med renovering af fredede bygninger samt totalentrepriser efter licitation.​​

Vi finder altid gode løsninger

Samtidig kan du få kompetent rådgivning af en erfaren tømrer eller snedker til små og store byggeprojekter samt reparationer og vedligeholdelse.

Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud med en god pris, hvis du kontakter os på tlf.: 74 62 20 60. Du kan også skrive til vores tømrerfirma på e-mail info@kraftman.dk. Vi finder altid gode løsninger, som gør vores kunders ønsker til virkelighed. Vi ser frem til at høre fra dig!​