Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Erhvervsbyggeri i alle størrelser og til alle formål

Hos Kraftman A/S i Aabenraa nær Als i Sønderjylland laver vi alle former for erhvervsbyggeri, herunder forskellige former for boligbyggeri. Det kan være i alle størrelser og til alle formål. Vi varetager gerne erhvervsbyggeri som totalentreprise, hovedentreprise eller fagentreprise, men det kan også være partnering.

Alt fra renovering og udvidelser til helt nyt erhvervsbyggeri

Vi har ekspertise med en lang række erhvervsbyggeri såsom produktionsanlæg, domiciler, hoteller, lagerfaciliteter og boligejendomme. Det kan også være renovering, ombyggeri og udvidelser. Vi bygger over det meste af Sønderjylland, hvor vi samarbejder med egnens bedste beton- og anlægsentreprenører.

I forbindelse med erhvervsbyggeri har vi egen tegnestue og samarbejder endvidere med førende arkitekter. Dermed kan vi varetage alt fra plantegning, myndighedsbehandling og projektering til selve byggeriet og den afsluttende indflytning.

Vi laver også gerne erhvervsbyggeri i for eksempel hovedentrepriser, hvor vi ikke er involveret i tegnearbejde og oplæg til arkitektur.

Vi finder altid frem til en god løsning i samråd med vores kunder og samarbejdspartnere. Dertil kommer, at vi holder, hvad vi lover. Pligt og ordentlighed er et af vores kendetegn når det kommer til erhvervsbyggeri samt andre opgaver.

Kontakt os for at få et uforpligtende byggetilbud

Du er meget velkommen til at kontakte os for at høre mere om priser, og vi tager gerne en drøftelse om budget og kvadratmeterpris. Derpå kan vi udarbejde et oplæg og et uforpligtende tilbud på det ønskede erhvervsbyggeri.

Du kan ringe på telefon 74 62 20 60 for at høre mere. Du kan også sende en e-mail til os på hs@kraftman.dk. Vi ser frem til at høre fra dig!

​Seneste nyheder

02-01-2018
Gammel Flensborgvej 22
Ældre villa udstykkes og gårdhave huse på vej...
Læs hele nyheden
05-04-2017
KRAFTMAN VINDER DAMSGAARD
Indbudt licitation Aabenraa kommune, Kraftman er stolte over at vinde opgaven igen .- først lavede vi etape 01 - og nu vinder vi også etage 02​. Vi takker for tilliden
Læs hele nyheden
05-04-2016
COOP & TOPDANMARK samarbejde i Sønderjylland
TopDanmark - Kraftman kører som håndværkertaksator for Topdanmark og Danske forsikring.. COOP har valgt KRAFTMAN, som deres netværkshåndværker for servicering af deres butikker i Sønderjylland. Vi glæder os til samarbejdet.
Læs hele nyheden
05-04-2016
UC-SYD - AABENRAA NYE SKOLEBYGGERI
HOFFMANN - har valgt Kraftman a/s til at stå for den indvendige del af sygepleje og pædagog skole. Vi står for alle vægge, døre og vinduer samt lofter - en stor opgave som vi er meget stolte af
Læs hele nyheden

KRAFTMAN A/S er med et dynamisk team af professionelle håndværkere en stærk storaktør i den sønderjyske byggebranche. Fra vores centralt placeret base i Aabenraa dækker vi de meste områder af sønderjylland.

Om Kraftman A/S

Kraftman A/S

Vestvejen 167

6200 Aabenraa

​Tlf.: 7462 2060

Fax: 7462 2080

E-mail: info@kraftman.dk

​CVR: 30198158

VI ER ET STÆRKT TEAM I​ BYGGEBRANCHEN​​