Entrepriseform

​Vi tilbyder forskellige entrepriseformer, bl.a.:

Totalentrepriser

En totalentreprise, er baseret på bygherrens ønsker og ideer.

KRAFTMAN udvælger arkitekt, ingeniør og underentreprenører, og forestår ledelsen af det totale projekt – fra projektering og myndighedsbehandling, til udførelse og aflevering.

Hvis bygherren har specielle ønsker mht. samarbejdspartnere, vil disse naturligvis blive inddraget i forløbet. Totalentrepriseformen koordineres og planlægges i et tæt samarbejde mellem bygherre og totalentreprenør i en organisation med en gennemgående kontaktperson.

Med andre ord: KRAFTMAN er i stand til at påtage sig det totale ansvar for ethvert byggeri – fra idé over projektering, til udførelse og aflevering.

Hovedentrepriser

​Hovedentrepriser er baseret på et færdigudarbejdet projekt (tegninger og beskrivelse). Projektet udarbejdes af bygherrens egne rådgivere, som ligeledes afklarer alle myndighedsforhold.

KRAFTMAN udvælger underentreprenører, og forestår ledelsen af byggeriet fra opstart til aflevering. Dvs. at koordinering og planlægning af alle arbejder på byggepladsen varetages af KRAFTMAN.​

Hele udførelsen ligger i KRAFTMAN’s regi. Ved en hovedentreprise, indgår bygherren kun aftale med én entreprenør. Med faglig kompetence og stor erfaring inden for projektledelse sikres, at byggeprocessen forløber planmæssigt. Arbejdet udføres i tæt samarbejde med bygherren og dennes rådgivere.

Fagentrepriser

Fagentrepriser er ligesom hovedentrepriser baseret på et færdigudarbejdet projekt.​ KRAFTMAN forestår udførelse af en eller flere entrepriser indenfor eller i tilknytning til vores egenproduktion. I fagentreprise, har bygherren mulighed for at trække på vores kompetencer og specialviden inden for vores faggrænser.

Arbejdet udføres af fagligt dygtige medarbejdere, og ledes af erfarne entrepriseledere. ​Når entreprisen udføres som fagentreprise, koordinerer bygherren de enkelte entrepriser.

​Partnering

Partnering er en samarbejdsform, som kan praktiseres uanset entrepriseform. Partneringaftalen udføres som en tillægsaftale til entreprisekontrakten.

Partnergruppen er et økonomisk forpligtende fællesskab, hvor alle har interesse i at gennemføre projektet så godt, så hurtigt og så billigt som muligt.

En partneringaftale indgås mellem bygherre, rådgivere og entreprenører på et tidligt stade i byggeprocessen. Projektet udarbejdes i fællesskab mellem parterne, således at det løbende sikres, at projektet har de – af bygherren – ønskede funktioner, at det er udførelsesegnet, og at den økonomiske ramme og tidsplan bliver overholdt.

Udførende inddrages tidligt således, at erfaring og kompetencer fra underentreprenører løbende indarbejdes i projektet, ligesom målsætning omkring kvalitet, tid og økonomi, prioriteres løbende og dermed overholdes.

(Kilde KG på nettet)

Få et uforpligtende tilbud fra dit lokale tømrerfirma

Hvad koster en tømrer i timen? Priserne varierer naturligvis alt efter omfanget af den ønskede opgave. Kontakt din lokale tømrermester og snedkermester for at drøfte muligheder og priser. Vores snedker- og tømrerværksted råder over en moderne maskinpark, og vores 25 medarbejdere er klar til at føre dine ønsker ud i livet.

Kontakt os

SENESTE NYHEDER

6 udsigts-lejligheder på vej

Kraftman har 6 flotte og lyse udsigts-lejligheder på vej, se...

Læs mere

Vi vinder Skærbæk Skole

​Kraftman har nu også vundet Skærbæk Skole. Det er vores...

Læs mere

Horup Plejehjem

Et nyt privat plejecenter skyder op midt i Aabenraa. Kraftman...

Læs mere
Se alle

Tømrer med ekspertise indenfor både små og store opgaver

Vi leder byggeprojekter og rådgiver virksomheder, den offentlige sektor og private borgere i hele Sønderjylland. Vi har egne tømrere og snedkere, og ved større sager samarbejder vores tømrerfirma med håndplukkede entreprenører, som sikrer dig et godt produkt.

Vi er et moderne tømrerfirma, og vi udfører alt fra mindre opgaver for en enkelt tømrer til større opgaver med renovering af fredede bygninger samt totalentrepriser efter licitation.​​

Vi finder altid gode løsninger

Samtidig kan du få kompetent rådgivning af en erfaren tømrer eller snedker til små og store byggeprojekter samt reparationer og vedligeholdelse.

Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud med en god pris, hvis du kontakter os på tlf.: 74 62 20 60. Du kan også skrive til vores tømrerfirma på e-mail info@kraftman.dk. Vi finder altid gode løsninger, som gør vores kunders ønsker til virkelighed. Vi ser frem til at høre fra dig!​