Energirenovering

Energirenovering af parcelhuse og andre ejendomme

Hos Kraftman A/S i Aabenraa nær Als i Sønderjylland tilbyder vi energirenovering af alle former for ejendomme som eksempelvis parcelhuse. En energirenovering reducerer energiforbruget, og der er ofte mulighed for at få direkte eller indirekte tilskud såsom håndværkerfradrag. Desuden er vi er certificeret Isover-isolatør.

Mange økonomiske fordele ved energirenovering

Energiforbruget i bygninger udgør 40 procent af vores energiforbrug i Danmark. Derfor er energirenovering af de eksisterende bygninger afgørende for at nedbringe vores energiforbrug og reducere CO2-udslippet.

Stigningerne i forbrugerprisen på olie, gas, kul og koks (der alle følger prisudviklingen på olie) fortæller, hvorfor der er behov for at nedbringe energiforbruget i alle ejendomme i Danmark.

Hos os har vi en stor kontaktflade til mange samarbejdspartnere inden for energirenovering af vinduer, hulmursisolering, tag og solcelleanlæg.

Ved energirenovering starter vi altid med en gennemgang af bygningen, og vi anbefaler, at man får lavet en rapport, så vi er sikre på, at vi sætter ind de rigtige steder.

Der er mange fordele ved at energirenovere eksisterende bygninger. Det gælder parcelhuse, enfamiliehuse, kontorbygninger, skoler, institutioner og etageejendomme:

  • Indeklimaet forbedres væsentligt.
  • Der kan udstedes et bedre energimærke.
  • Ejeren opnår større uafhængighed af de stigende energipriser.
  • Energirenovering reducerer energiforbruget, og der opnås en lavere varmeregning.
  • Ejeren gør en indsats for at imødegå klimaforandringer. Der er et væsentligt lavere CO2-udslip fra en energieffektiv bygning end fra en dårligt isoleret bygning.

Kontakt os gerne for få et uforpligtende tilbud

Du er altid velkommen til at kontakte os. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud, ligesom vi står til rådighed med professionel rådgivning omkring energirenovering.

Du kan ringe til os på telefon 74 62 20 60 eller skrive en e-mail til hs@kraftman.dk. Vi ser frem til at høre fra dig

Få et uforpligtende tilbud fra dit lokale tømrerfirma

Hvad koster en tømrer i timen? Priserne varierer naturligvis alt efter omfanget af den ønskede opgave. Kontakt din lokale tømrermester og snedkermester for at drøfte muligheder og priser. Vores snedker- og tømrerværksted råder over en moderne maskinpark, og vores 25 medarbejdere er klar til at føre dine ønsker ud i livet.

Kontakt os

SENESTE NYHEDER

6 udsigts-lejligheder på vej

Kraftman har 6 flotte og lyse udsigts-lejligheder på vej, se...

Læs mere

Vi vinder Skærbæk Skole

​Kraftman har nu også vundet Skærbæk Skole. Det er vores...

Læs mere

Horup Plejehjem

Et nyt privat plejecenter skyder op midt i Aabenraa. Kraftman...

Læs mere
Se alle

Tømrer med ekspertise indenfor både små og store opgaver

Vi leder byggeprojekter og rådgiver virksomheder, den offentlige sektor og private borgere i hele Sønderjylland. Vi har egne tømrere og snedkere, og ved større sager samarbejder vores tømrerfirma med håndplukkede entreprenører, som sikrer dig et godt produkt.

Vi er et moderne tømrerfirma, og vi udfører alt fra mindre opgaver for en enkelt tømrer til større opgaver med renovering af fredede bygninger samt totalentrepriser efter licitation.​​

Vi finder altid gode løsninger

Samtidig kan du få kompetent rådgivning af en erfaren tømrer eller snedker til små og store byggeprojekter samt reparationer og vedligeholdelse.

Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud med en god pris, hvis du kontakter os på tlf.: 74 62 20 60. Du kan også skrive til vores tømrerfirma på e-mail info@kraftman.dk. Vi finder altid gode løsninger, som gør vores kunders ønsker til virkelighed. Vi ser frem til at høre fra dig!​