Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Energirenovering af parcelhuse og andre ejendomme

Hos Kraftman A/S i Aabenraa nær Als i Sønderjylland tilbyder vi energirenovering af alle former for ejendomme som eksempelvis parcelhuse. En energirenovering reducerer energiforbruget, og der er ofte mulighed for at få direkte eller indirekte tilskud såsom håndværkerfradrag. Desuden er vi er certificeret Isover-isolatør.

Mange økonomiske fordele ved energirenovering

Energiforbruget i bygninger udgør 40 procent af vores energiforbrug i Danmark. Derfor er energirenovering af de eksisterende bygninger afgørende for at nedbringe vores energiforbrug og reducere CO2-udslippet.

Stigningerne i forbrugerprisen på olie, gas, kul og koks (der alle følger prisudviklingen på olie) fortæller, hvorfor der er behov for at nedbringe energiforbruget i alle ejendomme i Danmark. 

Hos os har vi en stor kontaktflade til mange samarbejdspartnere inden for energirenovering af vinduer, hulmursisolering, tag og solcelleanlæg.

Ved energirenovering starter vi altid med en gennemgang af bygningen, og vi anbefaler, at man får lavet en rapport, så vi er sikre på, at vi sætter ind de rigtige steder.

Der er mange fordele ved at energirenovere eksisterende bygninger. Det gælder parcelhuse, enfamiliehuse, kontorbygninger, skoler, institutioner og etageejendomme:

  • Indeklimaet forbedres væsentligt.
  • Der kan udstedes et bedre energimærke.
  • Ejeren opnår større uafhængighed af de stigende energipriser.
  • Energirenovering reducerer energiforbruget, og der opnås en lavere varmeregning.
  • Ejeren gør en indsats for at imødegå klimaforandringer. Der er et væsentligt lavere CO2-udslip fra en energieffektiv bygning end fra en dårligt isoleret bygning.

Kontakt os gerne for få et uforpligtende tilbud

Du er altid velkommen til at kontakte os. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud, ligesom vi står til rådighed med professionel rådgivning omkring energirenovering.

Du kan ringe til os på telefon 74 62 20 60 eller skrive en e-mail til hs@kraftman.dk. Vi ser frem til at høre fra dig

​Seneste nyheder

02-01-2018
Gammel Flensborgvej 22
Ældre villa udstykkes og gårdhave huse på vej...
Læs hele nyheden
05-04-2017
KRAFTMAN VINDER DAMSGAARD
Indbudt licitation Aabenraa kommune, Kraftman er stolte over at vinde opgaven igen .- først lavede vi etape 01 - og nu vinder vi også etage 02​. Vi takker for tilliden
Læs hele nyheden
05-04-2016
COOP & TOPDANMARK samarbejde i Sønderjylland
TopDanmark - Kraftman kører som håndværkertaksator for Topdanmark og Danske forsikring.. COOP har valgt KRAFTMAN, som deres netværkshåndværker for servicering af deres butikker i Sønderjylland. Vi glæder os til samarbejdet.
Læs hele nyheden
05-04-2016
UC-SYD - AABENRAA NYE SKOLEBYGGERI
HOFFMANN - har valgt Kraftman a/s til at stå for den indvendige del af sygepleje og pædagog skole. Vi står for alle vægge, døre og vinduer samt lofter - en stor opgave som vi er meget stolte af
Læs hele nyheden

KRAFTMAN A/S er med et dynamisk team af professionelle håndværkere en stærk storaktør i den sønderjyske byggebranche. Fra vores centralt placeret base i Aabenraa dækker vi de meste områder af sønderjylland.

Om Kraftman A/S

Kraftman A/S

Vestvejen 167

6200 Aabenraa

​Tlf.: 7462 2060

Fax: 7462 2080

E-mail: info@kraftman.dk

​CVR: 30198158

VI ER ET STÆRKT TEAM I​ BYGGEBRANCHEN​​