Baggrund

Henning Skriver, Bygningskonstruktør BTH

Henning Skriver (Søn af bygmester Ejnar Skriver) er født og opvokset i Tønder. Uddannet tømrersvend efter læretid ved tømrermester i nærheden af Tønder. Arbejdede efterfølgende knap 3 år som tømrersvend i faderens firma.

1998 startede han uddannelsen som bygningskonstruktør (BTH) på Byggeteknisk Højskole i Horsens, som blev afsluttet i 2002. Efterfølgende fulgte ansættelse på en arkitekttegnestue Aarhus.

Henning indtrådte i familievirksomheden Ejnar Skriver Tømrer- og snedkerforretning A/S i 2004, og da Ejnar Skriver i samarbejde med sin søn, åbnede en øst afdeling i Aabenraa i april 2006, blev ledelsen lagt i Hennings hænder. Østafdelingen oplevede efterfølgende markant kundetilgang og vækst.

Via en fusion med en lokal tømrermester blev KRAFTMAN etableret i februar 2007.

Henning Skriver ejer i dag 100 % af firmaet.

Få et uforpligtende tilbud fra dit lokale tømrerfirma

Hvad koster en tømrer i timen? Priserne varierer naturligvis alt efter omfanget af den ønskede opgave. Kontakt din lokale tømrermester og snedkermester for at drøfte muligheder og priser. Vores snedker- og tømrerværksted råder over en moderne maskinpark, og vores 25 medarbejdere er klar til at føre dine ønsker ud i livet.

Kontakt os

SENESTE NYHEDER

6 udsigts-lejligheder på vej

Kraftman har 6 flotte og lyse udsigts-lejligheder på vej, se...

Læs mere

Vi vinder Skærbæk Skole

​Kraftman har nu også vundet Skærbæk Skole. Det er vores...

Læs mere

Horup Plejehjem

Et nyt privat plejecenter skyder op midt i Aabenraa. Kraftman...

Læs mere
Se alle

Tømrer med ekspertise indenfor både små og store opgaver

Vi leder byggeprojekter og rådgiver virksomheder, den offentlige sektor og private borgere i hele Sønderjylland. Vi har egne tømrere og snedkere, og ved større sager samarbejder vores tømrerfirma med håndplukkede entreprenører, som sikrer dig et godt produkt.

Vi er et moderne tømrerfirma, og vi udfører alt fra mindre opgaver for en enkelt tømrer til større opgaver med renovering af fredede bygninger samt totalentrepriser efter licitation.​​

Vi finder altid gode løsninger

Samtidig kan du få kompetent rådgivning af en erfaren tømrer eller snedker til små og store byggeprojekter samt reparationer og vedligeholdelse.

Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud med en god pris, hvis du kontakter os på tlf.: 74 62 20 60. Du kan også skrive til vores tømrerfirma på e-mail info@kraftman.dk. Vi finder altid gode løsninger, som gør vores kunders ønsker til virkelighed. Vi ser frem til at høre fra dig!​