Arkitekttegnet hus

Hos Kraftman A/S i Aabenraa nær Als i Sønderjylland opfører vi gerne et arkitekttegnet hus i en totalentreprise. Vi har egen tegnestue og samarbejder med førende arkitekter, således vi kan varetage alt fra plantegning af et arkitekttegnet hus til at bygge nyt hus. Vi kan også opføre et typehus, hvis dette er ønsket.

Alt fra tegning af arkitekttegnet hus til nybyggeri

Vi har mange års erfaring som tømrer- og byggefirma, og vi kan bygge nyt hus i en række forskellige entrepriseformer såsom totalentreprise, hovedentreprise og fagentreprise samt partnering.

Ved en totalentreprise kommer vi med forslag til et arkitekttegnet hus. Det sker naturligvis i tæt samarbejde med kunden. Desuden varetager vi al myndighedsbehandling. Vi kan tilbyde en lang række forskellige stilarter såsom funkis. Det kan være et unikt arkitekttegnet hus, men det kan også være et typehus. Desuden kan det være et lavenergihus, men alle moderne huse er naturligvis energivenlige.

Vi kommer med råd og vejledning lige fra plantegning til valg af materialer, inventar og interiør. Vi finder altid frem til en god løsning, som gør kundernes drømme og ønsker om et arkitekttegnet hus til virkelighed. Vi holder, hvad vi lover, og pligt og ordentlighed er et af vores kendetegn.

Kontakt os for at få en pris fra et kompetent byggefirma

Hvad koster et arkitekttegnet hus? Det er mange faktorer der spiller ind, når det kommer til prisen. Det er eksempelvis arkitekt, valg af byggematerialer og areal samt pris på grund. Vi er med hele vejen, og når vi har fundet den rigtige løsning, sender vi dig et uforpligtende tilbud.

Du kan kontakte os på telefon 74 62 20 60 for at aftale nærmere. Du kan også skrive til os på e-mail hs@kraftman.dk. Vi ser frem til at høre fra dig!

Få et uforpligtende tilbud fra dit lokale tømrerfirma

Hvad koster en tømrer i timen? Priserne varierer naturligvis alt efter omfanget af den ønskede opgave. Kontakt din lokale tømrermester og snedkermester for at drøfte muligheder og priser. Vores snedker- og tømrerværksted råder over en moderne maskinpark, og vores 25 medarbejdere er klar til at føre dine ønsker ud i livet.

Kontakt os

SENESTE NYHEDER

6 udsigts-lejligheder på vej

Kraftman har 6 flotte og lyse udsigts-lejligheder på vej, se...

Læs mere

Vi vinder Skærbæk Skole

​Kraftman har nu også vundet Skærbæk Skole. Det er vores...

Læs mere

Horup Plejehjem

Et nyt privat plejecenter skyder op midt i Aabenraa. Kraftman...

Læs mere
Se alle

Tømrer med ekspertise indenfor både små og store opgaver

Vi leder byggeprojekter og rådgiver virksomheder, den offentlige sektor og private borgere i hele Sønderjylland. Vi har egne tømrere og snedkere, og ved større sager samarbejder vores tømrerfirma med håndplukkede entreprenører, som sikrer dig et godt produkt.

Vi er et moderne tømrerfirma, og vi udfører alt fra mindre opgaver for en enkelt tømrer til større opgaver med renovering af fredede bygninger samt totalentrepriser efter licitation.​​

Vi finder altid gode løsninger

Samtidig kan du få kompetent rådgivning af en erfaren tømrer eller snedker til små og store byggeprojekter samt reparationer og vedligeholdelse.

Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud med en god pris, hvis du kontakter os på tlf.: 74 62 20 60. Du kan også skrive til vores tømrerfirma på e-mail info@kraftman.dk. Vi finder altid gode løsninger, som gør vores kunders ønsker til virkelighed. Vi ser frem til at høre fra dig!​