Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Arkitekttegnet hus opføres i totalentreprise som lavenergihus

Hos Kraftman A/S i Aabenraa nær Als i Sønderjylland opfører vi gerne et arkitekttegnet hus i en totalentreprise. Vi har egen tegnestue og samarbejder med førende arkitekter, således vi kan varetage alt fra plantegning af et arkitekttegnet hus til at bygge nyt hus. Vi kan også opføre et typehus, hvis dette er ønsket.

Alt fra tegning af arkitekttegnet hus til nybyggeri

Vi har mange års erfaring som tømrer- og byggefirma, og vi kan bygge nyt hus i en række forskellige entrepriseformer såsom totalentreprise, hovedentreprise og fagentreprise samt partnering.

Ved en totalentreprise kommer vi med forslag til et arkitekttegnet hus. Det sker naturligvis i tæt samarbejde med kunden. Desuden varetager vi al myndighedsbehandling.

Vi kan tilbyde en lang række forskellige stilarter såsom funkis. Det kan være et unikt arkitekttegnet hus, men det kan også være et typehus. 

Desuden kan det være et lavenergihus, men alle moderne huse er naturligvis energivenlige.

Vi kommer med råd og vejledning lige fra plantegning til valg af materialer, inventar og interiør. Vi finder altid frem til en god løsning, som gør kundernes drømme og ønsker om et arkitekttegnet hus til virkelighed. Vi holder, hvad vi lover, og pligt og ordentlighed er et af vores kendetegn.

Kontakt os for at få en pris fra et kompetent byggefirma

Hvad koster et arkitekttegnet hus? Det er mange faktorer der spiller ind, når det kommer til prisen. Det er eksempelvis arkitekt, valg af byggematerialer og areal samt pris på grund. Vi er med hele vejen, og når vi har fundet den rigtige løsning, sender vi dig et uforpligtende tilbud.

Du kan kontakte os på telefon 74 62 20 60 for at aftale nærmere. Du kan også skrive til os på e-mail hs@kraftman.dk. Vi ser frem til at høre fra dig!

​Seneste nyheder

02-01-2018
Gammel Flensborgvej 22
Ældre villa udstykkes og gårdhave huse på vej...
Læs hele nyheden
05-04-2017
KRAFTMAN VINDER DAMSGAARD
Indbudt licitation Aabenraa kommune, Kraftman er stolte over at vinde opgaven igen .- først lavede vi etape 01 - og nu vinder vi også etage 02​. Vi takker for tilliden
Læs hele nyheden
05-04-2016
COOP & TOPDANMARK samarbejde i Sønderjylland
TopDanmark - Kraftman kører som håndværkertaksator for Topdanmark og Danske forsikring.. COOP har valgt KRAFTMAN, som deres netværkshåndværker for servicering af deres butikker i Sønderjylland. Vi glæder os til samarbejdet.
Læs hele nyheden
05-04-2016
UC-SYD - AABENRAA NYE SKOLEBYGGERI
HOFFMANN - har valgt Kraftman a/s til at stå for den indvendige del af sygepleje og pædagog skole. Vi står for alle vægge, døre og vinduer samt lofter - en stor opgave som vi er meget stolte af
Læs hele nyheden

KRAFTMAN A/S er med et dynamisk team af professionelle håndværkere en stærk storaktør i den sønderjyske byggebranche. Fra vores centralt placeret base i Aabenraa dækker vi de meste områder af sønderjylland.

Om Kraftman A/S

Kraftman A/S

Vestvejen 167

6200 Aabenraa

​Tlf.: 7462 2060

Fax: 7462 2080

E-mail: info@kraftman.dk

​CVR: 30198158

VI ER ET STÆRKT TEAM I​ BYGGEBRANCHEN​​