Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Alt-i-en løsning udløser 20 års garanti

Med det nye Junckers for Life-koncept har det aldrig været nemmere at få et nyt, massivt trægulv.

Køb gulvet og lægningen hos en af vores certificerede gulvlæggere. Du får fuld sikkerhed for godt håndværk – og samtidig udvider Junckers garantien på selve gulvet fra 2 år til 20 år*.

Tanken er at gøre det nemt og sikkert at skifte dit gulv ud med et solidt, massivt trægulv. Med den nye certificeringsordning kan du nemt finde en gulvlægger i nærheden, uanset hvor i landet du bor.

Certifikatet er din sikkerhed for, at gulvlæggeren er specialuddannet til at lægge vores gulve, og vi er selv så sikre på konceptet, at vi udvider gulvets garantitid fra 2 år til 20 år*.

Udover at lægge gulvet, kan den professionelle gulvlægger samtidig give råd og vejledning om den fremtidige vedligeholdelse, så du kan holde gulvet smukt og holdbart i mange år frem – typisk resten af ens levetid, som sloganet også antyder.

​​

​Seneste nyheder

02-01-2018
Gammel Flensborgvej 22
Ældre villa udstykkes og gårdhave huse på vej...
Læs hele nyheden
02-01-2018
Ramsherred 30, Aabenraa - Ny butik og lejligheder
Kraftman a/s udfører i hovedentreprise dette byggeri midt i gågaden
Læs hele nyheden
05-04-2017
KRAFTMAN VINDER DAMSGAARD
Indbudt licitation Aabenraa kommune, Kraftman er stolte over at vinde opgaven igen .- først lavede vi etape 01 - og nu vinder vi også etage 02​. Vi takker for tilliden
Læs hele nyheden
01-08-2016
Ribe Katedralskole- Ny stor Tømreropgave
Ole weile har tegnet den nye ombygning og nybyggeri i det historiske Ribe bycentrum
Læs hele nyheden
05-04-2016
COOP & TOPDANMARK samarbejde i Sønderjylland
TopDanmark - Kraftman kører som håndværkertaksator for Topdanmark og Danske forsikring.. COOP har valgt KRAFTMAN, som deres netværkshåndværker for servicering af deres butikker i Sønderjylland. Vi glæder os til samarbejdet.
Læs hele nyheden
05-04-2016
UC-SYD - AABENRAA NYE SKOLEBYGGERI
HOFFMANN - har valgt Kraftman a/s til at stå for den indvendige del af sygepleje og pædagog skole. Vi står for alle vægge, døre og vinduer samt lofter - en stor opgave som vi er meget stolte af
Læs hele nyheden

KRAFTMAN A/S er med et dynamisk team af professionelle håndværkere en stærk storaktør i den sønderjyske byggebranche. Fra vores centralt placeret base i Aabenraa dækker vi de meste områder af sønderjylland.

Om Kraftman A/S

Kraftman A/S

Vestvejen 167

6200 Aabenraa

​Tlf.: 7462 2060

Fax: 7462 2080

E-mail: info@kraftman.dk

​CVR: 30198158

VI ER ET STÆRKT TEAM I​ BYGGEBRANCHEN​​